
For en som ikke spiser så mye fisk var dette bra! Alt blandes i samme pannen og tar en knappe 30 minutter å lage.
Ingredienser for 4 personer:
800 g torskfilet, lettsaltet og renset for ben
2 stk sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 stk boks knuste tomater
12 stk cherrytomater
3 ss sorte oliven (ca en håndfull)
basilikumblader (friske)
olivenolje
salt etter smak
pepperkvernet, etter smak
sukkeren liten klype
Del torskefileten i fire jevne stykker.
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god klunk olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge. Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 minutter. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene med skinnsiden opp, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk eller aluminiumsfolie. La det putre ved middels varme i ca. 10 minutter. Fisken er klar når skinnet enkelt kan dras av.
Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar